Toimitusehdot


Kuljetushinta 

Kuljetushinnat eivät päde postinumeroalueille 216, 22, 233, 259, 95, 97, 98 ja 99. Jos haluatte toimituksen sinne, olkaa hyvät ja ottakaa yhteyttä niin laskemme tapauskohtaisen tarjouksen.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan. Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 Innova 2 Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä

Jos maksat suoralla tilisiirrolla

Merkitse viestikenttään peltikauppa.com. Tavarat toimitetaan kun suoritus näkyy RoofCode Oy:n tilillä.

Palautukset
 
Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen toimituksesta on 14 päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta info@peltikauppa.com, tai puhelimella numerosta 050-5115105. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen. Kauppias ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu kauppiaan kanssa.

Jos toimitusta ei ole otettu vastaan 14 päivän sisällä ilmoitetusta toimituspäivästä peltikauppa.com voi purkaa kaupan, palauttaa tavarat valmistajille ja vähentää kaikki tästä aiheutuneet kulut asiakkaalta.

Toimitusaika ja -tapa 

Pyrimme toimittamaan tavarat asiakkaalle tuotekortissa merkityssä ajassa. Peltikauppa.com on solminut sopimusrahdit Matkahuollon ja Kiitolinjan kanssa. Tuotteet toimitetaan aina asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen saakka.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset
 
Valitettavasti huolitsija huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan toimituksia ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa tavaran kunto ja mahdolliset vauriot pakkauksessa.
Mikäli lähetys on vaurioitunut kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus meille, niin sovimme jatkotoimeenpiteistä.

Kuluttajansuojalain etämyyntiä koskevan palautusoikeuden rajoitukset

Kuluttaja voi lain nojalla paulauttaa tuotteen 14 päivän sisällä kun sitä ei ole otettu käyttöön eikä ole vaurioitunut. Kaupalla on oikeus pidättää kuljetuksista aiheutuneet kustannukset sekä toimituksesta että palauttamisesta.

Kuluttajan mittoihin valmistettua tuotetta ei voi palauttaa. Standardimittaisia kattopelteja voi siis palauttaa kuluttajasuojalain nojalla muttei esimerkiksi määrämittaisia. 

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

- Sähköpostilla osoitteesta info@peltikauppa.com,
- Puhelimella: Niklas Indola 050 511 5105